kåt milf sex under svangerskap

Tenker da på den «proppen» som skal ut i kvinnens kjede like for fødselen finner sted. Ble faktisk anbefalt på svangerskapskurs å knulle en del for å få igang en normal fødsel.

Så kanskje spiller naturen med delvis skjulte kort? Jeg syns det er estetisk meget pent med en gravid kvinne, men ikke sexy.. Dette kan nok være en medvirkende årsak til at du er kåtere enn ellers også. Når du går hjemme hele dagen er du sikkert mer uthvilt, og har bedre tid til å tenke på sex, enn hvis du jobber.

Husker selv at jeg var kåt som en kanin under svangerskapet. Jeg var akkurat lik selvom jeg jobbet helt fram til fødselen. Det er vel neppe gjort noe stort, seriøst forskningsarbeid på feltet om mye sex i svangerskapet gir lett fødsel. Så vi får lage vår egen statistikk her på kg: Jeg var som ts og de andre her sprengkåt under svangerskapet og hadde sex så ofte som mulig men og uten mannen.

Hadde grei og ukomplisert fødsel, lett var det vel ikke, men med god hjelp fra jordmor og deilig badekar gikk det veldig fint. Etter noen år på forum som barnimagen. Hvis du leser tråden så ser du vel at det faktisk kan slå begge veier, så verdens beste idé var det nok ikke. You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Gravid og kåt » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Guest Gravid29   0 0.

Report post  ·  1. Posted October 25, Jeg er en kvinne på 29, og er i sjette mnd. Noen som har lignende erfaringer? Share this post Link to post Share on other sites. Guest Tulipa   0 0. Report post  ·  2. Report post  ·  3. Har hørt om begge deler , både de som blir mer kåt enn vanlig og de som blir mindre. Har hørt at årsaken til at man kan bli mer kåt er bla pga den økte blodtilførselen der nede. Guest Gjest   0 0. Report post  ·  4. Jeg synes gravide kvinner er usdvanlig sexye.

Report post  ·  5. Posted October 26, Tror ikke dette er unormalt i heletatt. Jeg har forståelse og synes det er fint at han tar hensyn og føler disse tingene.. Men det som i tillegg kan oppleves som like frustrerende er at den fysiske nærheten på andre måter ikke har økt og jeg kjenner at jeg føler meg rådvill, trist, frustrert og sårbar. Det jeg lurer på eller trenger litt input på er hvordan andre menn opplever dette og evt om hvordan jeg skal klare å håndtere denne triste såre følelse som kommer hver gang jeg tenker at jeg har lyst på sex med mannen min.

Jeg føler meg svært egoistisk, men sex har vært en naturlig del av vår intimitet og nærhet og det at det nå ikke eksisterer er vanskelig å takle.

Småbarnsforeldre har sex — selv om de ikke har lyst. Er du forelsket i kjæresten din? Du er en tøff dame, som tør å sette ord på akkurat disse tingene, og du er IKKE egoistisk! Dette er fortsatt et tabu!!! Vi vet at for oss kvinner er et svangerskap noe som påvirker oss både fysisk og psyksisk, og sexlysten kan variere veldig fra kvinne til kvinne, fra et trimester til et annet.

De fleste opplever at sexlysten blir mindre, andre synes ikke den endres nevneverdig, mens andre igjen synes den øker. Alt er like normalt: Når det kommer til de vordende fedre, er kanskje den gjengse oppfatning at de alltid er klare til sex. Dette er nok ikke alltid tilfellet! Faktisk er det mange menn som ikke synes at sine gravide koner er sexy i det hele tatt.

De synes at de voksende magene, og mer fyldige formene ikke er så attraktivt. Andre menn er, som du beskriver, redd for at de skal skade barnet under samleie. Dette vet vi jo ikke er tilfellet i det hele tatt, for barnet er godt beskyttet inni magen, og det vet nok de fleste menn også. Allikevel kan de altså, akkurat som kvinnene, miste lysten på sex i svangerskapet. Blir han tvunget til noe han ikke vil, utvikles det fort en ulyst, som det kan ta enda lengre å bli kvitt.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Tror den mannen din bør lære at hormonene påvirker oss damer forskjellig, noen avstår fra all sexual handling hele svangerskapet, andre av oss får en ekstrem sex apetitt. Småbarnsforeldre har sex — selv om de ikke har lyst. Posted October 25, Helse og livsstil Sexy gravide Derfor tenner menn på gravide. Han burde pinadø vært glad på mine vegne og blitt tent av tanken på at jeg hadde økt sexlyst! Så høyt blir barnet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *