dildo dama vondt i penis

Hvem skal pule og hvem skal bli pult. Vi har snakket veldig mye fram og tilbake og har nå bestemt oss for at jeg skal bli pult. Vi er veldig forelsket og vil nå ha sex for å komme enda nærmere hverandre. Gjøre noe med kjærlighet.

Vi er trygge på hverandre og har snakket mye om å ha sex og diverse. Men jeg er litt redd, jeg er jomfru å lurer derfor på åssen det er å få en penis inn i rumpa mi. Jeg har jo veldig lyst men jeg har noen spørsmål som jeg lurer på.

Skal han bare presse penisen inn i rumpehullet mitt? Eller skal vi kanskje varme opp rumpehullet med dildo? Og åssen skal jeg være "ren" for han. Hva om det kommer avføring på kondomen hans. Det er jo ekkelt. Hvordan skal det være rent og hygenisk til han skal inn i meg? Skal jeg ta fingeren inn i rumpehullet med såpe og vaske det eller hva? Skal han også smøre glidemiddel inn i rumpa mi, eller skal vi ta det på kondomen hans?

Er veldig spent, det kribler i magen min hver gang vi skal møtes. Så jeg og han er villige til å ha sex sammen. Vi er jo ganske trygge på hverandre.

Så håper jeg får fort svar! Så flott at dere har funnet hverandre og er så forelsket!!! Og så fint at dere snakker så godt sammen og tar sånn vare på hverandre!

Og spesielt viktig er det jo når dere ikke har hatt analsex tidligere, noen av dere at dere også søker litt råd om hvordan gjøre opplevelsen best mulig og minst mulig smertefull! Aktiver javascript for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Så en helt forjævlig film på internett her forleden.

Ble så inn i helvetes kvalm og fikk fantomsmerter så det holdt Bare lurer på; Er dette skadelig? Er det mulig, liksom? Kan jo ikke være noe deilig. The Beatles - En albumguide og diskusjonstråd. This is the internet, where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. Dette innlegget har blitt redigert av Der Kommissar: Jeg er for et fargerikt felleskap, et fritt marked, altruisme, liberalisme og humanetikk Jeg er mot nasjonalisme, proteksjonisme, nymoralisme og skråsikkerhet Opp Rapporter Tilbake til Seksualitet 0 bruker e leser denne tråden 0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Innføring av objekter i mannlig urinrør. Startet av loathsome , 5. Denne tråden er stengt.

Det kan være skadelig ja. Det er ikke meningen at man skal føre ting opp urinrøret på penis. Leger gjør det for å ta prøver men å gjøre det for moro skyld er ikke å anbefale. Det går vel an du så det jo til og med. Om det er noe deilig tviler jeg sterkt på, høres jævlig vondt ut. Om det er store dildoer er det nok skadelig. Ja Er det mulig? Ja, det er bare et spørsmål og kraft.

Er det mulig, liksom? Kan jo ikke være noe deilig. The Beatles - En albumguide og diskusjonstråd. This is the internet, where men are men, women are men, and little girls are FBI agents. Dette innlegget har blitt redigert av Der Kommissar: Jeg er for et fargerikt felleskap, et fritt marked, altruisme, liberalisme og humanetikk Jeg er mot nasjonalisme, proteksjonisme, nymoralisme og skråsikkerhet Opp Rapporter Tilbake til Seksualitet 0 bruker e leser denne tråden 0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Disse el-taxiene flyr på vannet Tu. Tre av spillerne i Demise starter opp nytt lag Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Innføring av objekter i mannlig urinrør. Startet av loathsome , 5. Denne tråden er stengt. Det kan være skadelig ja.

Det er ikke meningen at man skal føre ting opp urinrøret på penis. Den har ikke kroppsvarme. Noen varianter kan legges i varmt vann på forhånd, og det er bedre.

I tillegg syns jeg en erigert penis har en helt spesielt fin kombinasjon av hardhet og mykhet, av stivhet og bøyelighet som liksom bare ikke finnes i plast eller gummi! Det fins uendelig mange varianter av dildoer og vibratorer, men perlelager og roterende hoder og hva enn man måtte like, og det sier vel litt om at det er vanskelig å gjenskape følelsen av varm, hard ståp'kk Man kan ha mye moro med leketøy, det kan være deilig, og gi nye annerledes følelser, men at en dildo kan erstatte ekte vare fullt ut, nei det tror jeg ikke det er mange som synes.

Tror ikke du skal tenke på det med størrelsen, en dildo kan aldri erstatte ekte vare. Er ikke bare staken, men det som følger med også.

Og det er noe med vekten av en mann over seg, som en dildo aldri kan erstatte. Umulig å dytte den lenger inn selv om jeg tok i. Nesten hele forsvant inn, noe jeg etterpå fant ut var ca cm. Jeg ville jo ikke gjøre henne vondt selvfølgelig, og selv om dama mi var litt "rå i senga", regnet med at hun ville snart si i fra om det gjorde vondt. Hun likte det, og fikk liksom ikke nok.

Dette tenker jeg ofte tilbake på, og etter dette har jeg rett og slett kommet frem til at det ikke kan være mye følelse der lengst inne i skjeden uansett.

Selv om jeg er mann, tør jeg også påstå at generellt tror jeg damer umulig kjenner særlig forskjell på en kuk på f. Andre ting som tykkelse teller, men også her mener jeg at forskjellene skal være store før dama merker forskjell.

Rett og slett mener jeg at det KUN er klitten som kan regnes som "et sikkert" følsomt punkt hos damer. Selvfølgelig får noen g-punkts orgasme, men fordi dette absolutt ikke er alle og mange vet jo ikke en gang "om de har g-punkt eller ikke" for å si det sånn, så er dette noe usikkert gamble. Min erfaring er at helt andre områder på kroppen, som typisk brystene kan være mer følsomme enn området INNE i skjeden.

Altså, mer "reaksjon" hos dama ved kjæling med brystene enn f. Helt til slutt mener jeg også at - uanhengig av hva man leser i all verdens legebøger og undersøkelser osv. Det hører mer med til untakene enn regelen, og man må i så fall se seg om etter jenter av liten fysisk størrelse, f. De generelle norske damene ligger, eller min erfaring, rundt cm for å komme til bunnen av skjeden.

Men altså tilbake til temaet - om det virkelig er SÅ viktig å komme til bunns, DET kan det stilles spørsmål ved. Litt turn off når du får beskjed av typen din om å ligge stille ellers er det over iløpet 30 sek, og det er ikke fleip heller!!!!

Selvfølgelig er det ikke bare klitoris og g-punkt som er følsomt. Jeg får selv orgasme ved støt langt inn. Noen forskninger mener kvinner har langt flere følsomme punkter oppover i skjeden, men nå er det jo en gang sånn at hele skjeden er ganske følsom.

Har jeg ubetalte regninger..? You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Kjøpt dildo til dama oss » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Sign in to follow this    Followers 0. Putt heller ikke vibratoren rett i skuffen etter bruk, vask og tørk den ordentlig med mildt såpevann eller vibratorrens. Oppbevar heller ikke sexleketøy i ulike myk plast eller «kunstig hud»-materialer liggende inntil hverandre. Enkelte av disse materialene kan reagere på hverandre og smelte sammen, sier Presthus.

Tålmodigheten er ganske dårlig når man er opphisset og vil få ting å virke, og det er ikke få ganger jeg har hjulpet fortvilede og skuffede damer som tror de har fått en defekt vare. De blir kjempeglade og litt forlegne når de forstår problemet. Litt sånn som da pc'en kom på markedet.

Folk glemte å plugge inn stikkontakten, sier Cecilie Kjensli. Da gjelder det bare å ikke rote bort laderen, tilføyer Kjensli. Hva gjelder materialer og lignende har klikk. Det samme gjelder realskin og cyberskin - alt som skal ligne mest mulig på ekte hud. Dette er blandinger av plast og mykningsmidler som du ikke har noen garanti for hva inneholder, og som gjerne kan være miljøgifter du ikke ville puttet i munnen, låter oppfordringen til Ida Jackson i en tidligere artikkel. Ida Jackson, en av forfatterne bak boken Jenter som kommer anbefaler leketøy i materialene silikon - som både kan kokvaskes, desinfiseres og kjøres i oppvaskmasin, hardplast - som går i oppvaskmaskin og kan desinfiseres, samt glass, akryl og metall.

I ettertid ble dette gjenstand for en diskusjon på klikk. Hva gjelder dokumentasjon er det fremdeles studien fra , utført av det danske Miljøministeriet, som vektlegges. Man er dog senere blitt mer oppmerksom på at man kan bli utsatt for ftalater fra mange ulike kilder, og at flere stoffer har samme effekter og at man derfor kan legge effektene sammen.

En samlet uttalelse fra to vitenskapelige utvalg forventes sendt til EU-kommisjonen i desember Verdt å vite er det også at selv om det snakkes mye om CE-merking i forbindelse med sexleketøy, så sier ikke denne europeiske standarden noe om innholdet av ftalater.

Jeg vet ikke hvorfor man skal foretrekke CE-merket sexleketøy. Hvis det dreier seg om leketøy til barn anbefaler vi CE-merket, men sexleketøy skal ikke CE-merkes som leketøy til barn. Jeg tror det beste er å spørre i butikken om produktet inneholder ftalater, sier kjemiker Shima Dobel i det danske Miljøministeriet.

Ellers så bør man vurdere litt i forhold til kvaliteten. Er det veldig billig så må man nødvendigvis gå ut i fra at kvaliteten ikke er så bra og bør spørre seg om man egentlig vil bruke slike leketøy og utsette kroppen sin for det, sier Tore Holte Follestad.

Så infeksjonsfare som følge av bestemte sexleketøy eller materialer er ikke et tema hos dere? Hva gjelder ftalater og sånne ting så er det noe med å være oppmerksom på hva man ønsker å utsette kroppen sin for. Vil du ikke omgis ftalater ellers og for eksempel unngår å gi barna dine leker inneholdende ftalater, da vil du kanskje ikke bruke sexleketøy som inneholder ftalater heller.

Det er ikke noe annerledes, sier han. Selv om det snakkes mye om CE-merking i forbindelse med sexleketøy, så sier ikke denne europeiske standarden noe om innholdet av ftalater.

Terje Presthus i Erotikknett. De kan inneholde hormonforstyrrende ftalater. Kobbertrådstesten utføres ved at man varmer en bit kobbertråd over en flamme, legger den inn mot plasten slik at noe av plasten smelter og fester seg til tråden, før man fører den inn i flammen igjen. Hvis flammen blir grønn, er det klor og sannsynligvis PVC i plasten. Bruk vannbasert glidemiddel i stedet for oljebasert glidemiddel, hvis det er snakk om produkter av myk plast.

Oljebasert glidemiddel trekker f.

Dildo dama vondt i penis -

Vi er veldig forelsket og vil nå ha sex for å komme enda nærmere hverandre. Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Kjøpt dildo til dama oss » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet. Det går vel an du så det jo til og med. Den har større omkrets enn min penis og det likte hun ikke, så hun kastet den og hun er ikke spesielt trang. Terje Presthus i Erotikknett. Kobbertrådstesten utføres ved at man varmer en bit kobbertråd over en flamme, legger den inn mot plasten slik at noe av sex lek sextreff oslo smelter og fester seg til tråden, før man fører den inn i flammen igjen.

Dildo dama vondt i penis -

Kan jo ikke være noe deilig. Guest Lovegeckos   0 0. Vi har snakket om å ha sex med hverandre, suge osv. Noen synes at høy frekvens vibrasjon blir vondt om det går rett på kliten f. Den "bonna" et par ganger og det var ikke deilig sa hun. Altså, mer "reaksjon" hos dama ved kjæling med brystene enn f. Jeg vet ikke hvordan det er med dere andre menn Og kvinner her inne, men etter at jeg har gjort meg ferdig, så er jeg ikke keen på å hverken sleike eller fingre ho. Guest Lovegeckos   0 0. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Gjerne også noen synspunkter ang følelses messig ved størrelse forskjell. Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere. Ja, her er vi altså igjen da - tenkte jeg skulle spørre hva dette kunne skyldes. dildo dama vondt i penis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *