klitoris bilde nettbutikk sexleketøy

Womanizer Pro 40 hvit 4,72 stjerner. Womanizer pro 40 gir deg orgasme etter orgasme. Dette er et must-have-leketøy i nattbordskuffen. Fifty Shades Darker rabbitvibrator 4, stjerner. Rabbitvibratoren Oh My fra serien Fifty Shades Darker er et deilig stykke sexleketøy du ikke vil gå glipp av. Stilrent design med dype vibrasjoner!

Smartballs Duo vaginakuler lilla 4, stjerner. Nye Smartballs Duo vaginakuler er en oppgradering av de verdenskjente Smartballs-kulene! De har blitt ekstra lette å føre inn, og føles enda deiligere enn før. Rabbitvibrator Happy Rabbit Realistic. Lokk frem den dyriske sexlysten i deg med Happy Rabbit Realistic rabbitvibrator. La de kraftige vibrasjonene sende kroppen din inn i total orgasmemodus!

Womanizer Starlet hvit 4 stjerner. Lekker miniutgave av den populære Womanizer! Her får du de mest populære trykkbølgene som "sutter" på klitoris, og stimulerer alle nervene i klitoris helt til et deilig klimaks.

Klitorisvibrator YesForLov lilla 5 stjerner. Pirrende og diskré vibrator, som enkelt kan settes på fingeren. Klitoris omslutter hele vulva med erogent, erigrerbart materiale og forskerne antar at alle orgasmer er klitorisorgasmer. Det revolusjonerer måten å se på kvinners kjønnsorgan på. Vi har skrevet sextipsene våre i  Jenter som kommer med dette klitorisperspektivet i bakhodet. En god, ganske nøyaktig illustrasjon av hvordan klitorisen ligger under huden i vulva ser sånn ut:.

Det er to store bobler med erigrerbart materiale og en ønskekvist full av nerveender som er forbundet med alle kroppsåpninger i underlivet. Siden kunnskapen om hvordan klitoris fungerer er så ny, skal det ikke mye til å skade nerver eller vev under operasjoner — rett og slett fordi det har blitt forsket svært lite på det.

Mens det er forsket i bøtter og spann på menns evne til ereksjon og utløsning, er nesten all forskning på kvinners underliv rettet mot sterilitet og befruktningsspørsmål, ikke mot nytelse.

For meg var det ganske rart å skulle tenke på klitoris som et pyramideformet, hyper-erogent organ. Det lille klitorishodet er senter for nerveender. Mannens penis har, til sammenligning, nerveender. Jeg er ikke livmorsfeminist, men gutter: Her blir dere  eid.

Her er en illustrasjon som viser klitorisen alene. Jeg synes den ser litt space invaders ut:. Jeg lurer på om  du var klar over at klitoris ser slik ut?

Vet noen av dere som har barn om dette er inkludert i seksualundervisningen på skolen? Kort sagt — er dette perspektivet på klitoris like ukjent for dere som det var for meg da jeg begynte reasearchen? Informerer de jenter som plastisk opererer underlivet at de faktisk kutter nervebaner i klitoris selv om de ikke rører selve «hodet»?

Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Nøkkelen til å få klitorisorgasme ligger, ifølge orgasmeeksperten Katrine Berling, i å bruke både lyd, bevegelse og pust. Lyder slik som «mmmmm» og «ahhhh» hjelper med å åpne kroppen og gjøre den mottakelig for orgasmen.

Det samme gjør åndedrettet, som også hjelper med å bygge opp orgastisk energi. Bevegelse i kroppen er også viktig når man vil oppnå klitorisorgasme. Det fins veldig mange klitorisvibratorer på markedet som er perfekte til å oppnå klitorisorgasme med. Mange av klitorisvibratorene i butikken er testvinnere som har blitt kåret av forskjellige utvalg, forbrukere og medier, til å være noen av de beste klitorisvibratorene på markedet.

For eksempel har du den effektive  Bullet Vibrator Rocks Off mm. Det er en effektiv klitorisvibrator som i tillegg er svært stilfull. Den har til sammen 10 ulike vibreringsmønster, og den er også vanntett og kan brukes i dusjen. En annen svært populær vibrator som kan hjelpe deg til å få klitorisorgasme er  Layaspot.

Denne vibratoren er en av de mest solgte på markedet — enkelt og greit for den har alt som kan forvente av den perfekte vibratoren. Det er en av de kraftigeste vibratorene på markedet, og er inspirert av de populære Magic Wands som er spesielt kjente fra Sex and the City. LELO Smart Wand har ikke bare svært effektive vibreringer, men de er også pakket inn i et pent design.

: Klitoris bilde nettbutikk sexleketøy

TONE DAMLI AABERGE TOPPLØS NUDE CHATROULETTE 755
Klitoris bilde nettbutikk sexleketøy 212
Klitoris bilde nettbutikk sexleketøy Massage anal porno streaming
En slags påknapp for nytelse. Skjeden var stedet der sæden gikk inn og babyer kom ut. Leter du etter den perfekte gaven til kjæresten din? Kjør den fram og tilbake, eller hold den over klitoris, mens du rugger Snazzy fra side til. Om oss - Nytelse. Fører du den litt lenger, kan du presse massasje tips sex med kjendis inn mot vaginaåpningen, samtidig som du klemmer rytmisk til med underlivet — herlig! Vi har tusenvis av varer på lager, og sender ordre ut samme dag dersom du bestiller før kl.

Klitoris bilde nettbutikk sexleketøy -

Ordet klitoris kommer av det greske kleitoris, som betyr liten ås. Hva var den klitorisen, egentlig? En undersøkelse kondomeriet har gjort, viser at stadig flere og stadig eldre kvinner benytter seg av glidemiddel. Hold den gjerne på plass med lårene mens du såper deg inn, rotér med hoftene og nyt de gode vibrasjonene, som vil kunne ta deg til topps innen sjampoen er ute av håret. LELO Smart Wand har ikke bare svært effektive vibreringer, men de er også pakket inn i et pent design. Den ligger perfekt i hånden, vibrerer svært effektivt og har et stilfullt og diskré design. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *